Urmărit internaţional pentru răpire şi sechestrare, prins într-un sat din Giurgiu

Urmărit internaţional pentru răpire şi sechestrare, prins într-un sat din Giurgiu

Poliţie-mascaţi

Bărbatul are 52 de ani şi este acuzat de mai multe infracţiuni comise în Franţa. Procurorii au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, 21 octombrie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au organizat şi efectuat o acţiune pe linie de persoane urmărite, în localitatea Hotarele, judeţul Giurgiu.
 
În cadrul acestei acţiuni a fost identificat un bărbat de 52 de ani din comuna Hotarele, pe numele căruia, autorităţile judiciare din Franţa au emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunilor de arest, răpire, sechestrare arbitrară, violenţă comisă în grup, urmată de incapacitate mai mare de 8 zile, prevăzute de codul penal francez.
 
În aceeaşi zi, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Giurgiu.
 
Citeşte şi: 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările