Prefectul de Giurgiu: Situaţia la Spitalul Judeţean este disperată. Apel către toţi medicii din judeţ

0
0
Arhivă - FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Arhivă - FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Aneta Matei, prefectul Judeţului Giurgiu, a transmis marţi, 19 octombrie, un mesaj către toţi medicii din judeţ, indiferent de specializarea medicală. Situaţia este disperată la Spitalul Judeţean Giurgiu.

Prefectul Judeţului a lansat apelul la umanitate şi solidaritate pe pagina oficială de Facebook a instituţiei publice. 

„Ţinând cont de amploarea evoluţiei pandemice la nivelul judeţului Giurgiu, de numărul tot mai mare de prezentări în UPU şi de internări pe secţiile de boli infecţioase, conducerea Instituţiei Prefectului Judeţul Giurgiu face apel la solidaritatea şi umanitatea tuturor medicilor din judeţ, care se pot implica în acordarea de asistenţă medicală pacienţilor infectaţi cu virusul SARS-CoV-2.

Indiferent de specializarea medicală, este nevoie mai mult ca oricând de ajutorul dumnevoastră, deoarece situaţia

la nivelul SJU Giurgiu este cu adevărat disperată, iar personalul medical de aici nu mai poate face faţă numărului tot mai mare mare de pacienţi, epuizarea şi stresul acumulate de-a lungul atâtor săptămâni spunându-şi cuvântul.

În aceste momente de ananghie, numai demonstrând implicare şi unitate putem răzbi”, spune Aneta Matei. 

 La nivelul judeţului Giurgiu, numărul total de persoane vaccinate împotriva COVID-19, până la ora actuală, este 122.155, dintre care 48.048 au efectuat două doze, 3.407 au efectuat şi doza a treia, iar 9.442 au fost imunizate cu doza unică de Johnson&Johnson.

Citeşte şi: 

Episcopul de Giurgiu, declaraţii controversate: Incendiile din spitale sunt o „făcătură”, vaccinurile sunt expirate şi copiii trebuie „salvaţi” de Occident

O întreagă familie a murit de COVID-19 în aceeaşi zi. Erau toţi nevaccinaţi

Mai multe - Giurgiu

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite