VIDEO/Liberalii moldoveni infirmă posibilitatea ca Galaţiul să fi fost salvat prin inundarea unor părţi din Moldova

Partidul Liberal Democrat din Moldova a prezentat probe video care demonstrează că investigaţia realizată de Agenţia de ştiri „Omega" despre „martorii" care ar fi auzit cum „a explodat bomba" la digul de la Nemţeni este bazată pe falsuri. Conform agenţiei de ştiri procomuniste OMEGA, preţul salvării oraşului Galaţi de inundaţiile din această vară a fost reprezentat de distrugerea unor zone întinse din Republica Moldova.

Ştiri pe aceeaşi temă

Falsurile sunt deconspirate chiar de Parascovia Drugă, bătrâna de 76 de ani, care mărturiseşte că în discuţia cu cei de la „Omega" nu a pomenit nimic despre bombă, ci doar faptul că a auzit o bubuitură puternică. Ba mai mult, Parascovia Drugă divulgă în imaginile prezentate de PLDM că reporterii comuniştilor i-au cerut să spună că „Ghimpu şi Filat au detonat barajul".

În materialul prezentat de liberalii moldoveni mai sunt prezentate şi alte probe care demontează ancheta celor de la Omega.  


Potrivit ministrului Justiţiei degrevat, Alexandru Tănase, numai o minte bolnavă poate inventa asemenea stupidităţi precum cele prezentate în investigaţia Agenţiei „Omega".

VIDEO/România este acuzată de dezastrul produs de inundaţii în Republica MoldovaUPDATE

„Bombele sunt probabil în capul liderilor comunişti, care au spus că, odată cu venirea forţelor democratice la putere, salariile şi pensiile vor fi plătite numai în caloşi. Iată că s-a demonstrat că bombele şi caloşii sunt în capul lor", a mai spus Alexandru Tănase. În acelaşi timp, el a ţinut să le arate jurnaliştilor pe hartă că inundarea oraşului Galaţi, care se află pe Dunăre, a fost practic imposibilă, deoarece Prutul se revarsă în fluviul european la 18 kilometri în aval de Galaţi.

Chiar dacă Partidul Comuniştilor vrea ca apa să curgă invers, acest lucru nu se poate întâmpla. De altfel, suntem foarte bucuroşi că apele din Prut nu au avut cum curge spre oraşul Tiraspol, să treacă prin Marea Neagră şi să ajungă înapoi la Tiraspol", a ironizat Alexandru Tănase.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, a fost prezentată o probă video în care Alexandru Petkov, directorul de la „Omega", a fost în preajmă atunci când în sectorul Botanica al capitalei a fost vandalizat un panou al PLDM.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările