UPDATE Procurorii au terminat percheziţia la vila lui Boldea. L-au luat cu ei şi pe tatăl deputatului, pentru audieri

UPDATE Procurorii au terminat percheziţia la vila lui Boldea. L-au luat cu ei şi pe tatăl deputatului, pentru audieri

Mihai Boldea

Deputatul Mihail Boldea a dispărut, însă procurorii DIICOT au făcut, în această dimineață, percheziții la casa acestuia, dar și în alte șapte locații care au legătură cu deputatul. Ei au intrat în casă cu ajutorul tatălui lui Boldea şi după ce au arătat ordinul de percheziţie agenţilor de pază angajaţi de deputat.

Ştiri pe aceeaşi temă


UPDATE, ora 11.15

Şi tatăl deputatului Boldea a fost condus la sediul DIICOT pentru audieri. El este supectat de favorizarea infractorului.

UPDATE, ora 11.00

Aproape de ora 11.00, procurorii DIICOT au terminat percheziţiile la imobilele din proprietatea lui Mihai Boldea. Ei au ridicat mai multe probe, însă se pare că nu au găsit nimic care să influenţeze în mod fundamental ancheta. "Doar mărunţişuri", ne-a mărturisit unul dintre anchetatori.

UPDATE ora 10.00

Fratele deputatului Mihai Boldea a fost dus la sediul DIICOT pentru audieri în privinţa contextului în care s-a produs fuga acestuia în străinătate. Există indici că Mihai Boldea a fost ajutat de cineva să păstreze aparenţele că ar fi în ţară, dat fiind că i-a ţinut telefonul mobil încărcat şi respingea apelurile.

OPINIE Infractorii adunaţi în PDL şi incompetenţii toleraţi în DIICOT

Descinderi la locuinţele lui Boldea

5 case din Galați și 3 case din București sunt percheziționate pentru a descoperi probe în dosarul Boldea, dar și pentru a descoperi indicii privind locul în care se află Boldea. Tatăl lui Mihail Boldea i-a lăsat în casă pe procurori.


Deputatul Boldea va fi dat în urmărire internaţională

Procurorii au emis un mandat de aducere pe numele deputatului Mihail Boldea, cercetat într-un dosar de înşelăciune cu imobiliare. Boldea este de negăsit de două zile. Se vehiculează că Boldea este în Egipt și că ar intenționa să ajungă într-o țară din Africa cu care România nu are încheiat un tratat de extrădare.

Percheziţiile la casele lui Boldea au început de-abia după ce tatăl deputatului a deschis uşile şi a permis accesul procurorilor. Mai mult decât atât, pentru a se putea apuca de treabă anchetatorii au fost nevoiţi să arate ordinul de percheziţie şi celor de la firma BGS, cu care Mihai Boldea are contract pentru paza proprietăţilor lui.


CITEŞTE ŞI

DEZVĂLUIRI Averea clanului Boldea: bani mulţi, de provenienţă incertă şi afaceri controversate FOTO

Deputatul Boldea, căutat pentru înşelăciune imobiliară, a fugit din ţară sâmbătă

Deputatul Boldea a fugit în Africa! El a făcut acelaşi traseu vara trecută, când s-a dus în Seychelles GALERIE FOTO


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările