Tragedie în centrul Galaţiului. O tânără de 20 de ani se zbate între viaţă şi moarte în urma unui grav accident de circulaţie

Tragedie în centrul Galaţiului. O tânără de 20 de ani se zbate între viaţă şi moarte în urma unui grav accident de circulaţie

Imagine de la locul accidentului din Galaţi FOTO Grupul Şoferilor din Galaţi/Facebook

Dramaticul eveniment s-a produs marţi dimineaţă, pe strada Domnească, în apropiere de complexul Parfumul Teilor. Fata încerca să traverseze strada printre două autobuze staţionate, moment în care a fost acroşată de un autoturism care circula regulamentar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accident de circulaţie grav, marţi dimineaţă, în centrul Galaţiului, pe strada Domnească, în apropiere de complexul comercial Parfumul Teilor.

O tânără în vârstă de 20 de ani care încerca să traversez strada printre două autobuze oprite în staţie (într-o zonă unde a fost o trecere de pietoni, dar a fost desfiinţată) a fost acroşată de un autoturism şi a suferit traumatisme deosebit de grave.

La volanul maşinii implicate în accident (o Skoda de culoare neagră) se afla o femeie de 50 de ani care, din primele constatări ale poliţiştilor, circula legal.

Medicii sosiţi la locul accidentului au făcut eforturi disperate în încercarea de a o resuscita pe tânăra accidentată, însă pentru că aceasta nu răspundea la stimuli au dus-o rapid, în timp continuau manevrele de resuscitare, la Spitalul Clinic de Urgenţă din Galaţi.

Potrivit medicilor de la UPU, tânăra are leziuni interne foarte grave, dar şi un traumatism cranio-cerebral acut. Ea a fost operată, însă medicii spun că are şanse minime de supravieţuire.

Circulaţia în zonă a fost închisă aproape două ore.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: