Tânărul care şi-a transformat prietena studentă în sclavă sexuală. Victima credea că îşi va continua studiile, dar a ajuns la bordel

Tânărul care şi-a transformat prietena studentă în sclavă sexuală. Victima credea că îşi va continua studiile, dar a ajuns la bordel

Foto: Shutterstock

Bărbatul a profitat de naivitatea tinerei, care credea că îşi găsise jumătatea, iar când aceasta a refuzat să îşi vândă trupul, a bătut-o cu bestialitate, forţând-o să se prostitueze într-un bordel din Germania.

Ştiri pe aceeaşi temă

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv, pe 8 aprilie, pe  Iulian Andrei Baciu, un tânăr din Galaţi, la 3 ani şi 10 luni de închisoare cu executare pentru trafic de persoane. 

Tânărul a fost condamnat şi în Elveţia la un an de închisoare pentru furt şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, iar judecătorii au contopit pedeapsa cu cea primită pentru trafic de persoane. 

Tânărul a intrat în atenţia poliţiştilor după ce s-a gândit să facă bani profitând de naivitatea unei tinere pe care o cunoscuse pe un site de socializare în 2011 şi cu care începuse o relaţie.

Iulian Andrei Baciu i-a promis prietenei sale o viaţă lipsită de griji, dar după ce au ajuns în Germania, a forţat-o să se prostitueze. Individul reuşise să o convingă anterior plecării pe iubita lui să fure bani şi bijuterii de la părinţi, ce au fost ulterior amanetate pentru a cumpăra bilete către Germania. 

Fata a crezut chiar că, după ce se va încheia aventura în Germania, se va putea întoarce acasă, unde să îşi va putea continua studiile universitare. A fost trezită repede la realitate după ce, la doar câteva zile de când ajunsese în Germania, prietenul ei a negociat cu câţiva albanezi preţul camerei unde urma să se prostitueze.

El a lovit-o cu pumnii şi picioarele, i-a spart telefonul mobil, ca să nu îşi poată contacta familia şi i-a furat cartea de identitate. În aceste condiţii, fata a fost obligată să se prostitueze. Tânăra a fost în cele din urmă ajutată de o altă româncă ce practica prostituţia să ia legătura cu familia, iar tatăl victimei a venit în Germania, reuşind să o scape de individul care o transformase practic într-o sclavă sexuală. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările