Mărturisirea unei tinere despre clubul clandestin unde se consumau droguri şi orgii sexuale: „Veneau persoane din politică, funcţionari publici şi din MAI“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbaţi au fost arestaţi într-un dosar penal  care are ca obiect infracţiuni de trafic de droguri, punerea la dispoziţie a unui local pentru consumul ilicit de droguri, folosirea prostituţiei infantile, infracţiuni de corupţie şi asimilate faptelor de corupţie.

Ofiţerul de poliţie de la IPJ Bacău şi alţi doi indivizi implicaţi în traficul de droguri şi afacerea cu prostituate minore, descoperită la sfârşitul lunii martie, au fost arestaţi.

Ancheta a fost coordonată de procurorii DIICOT, care au aflat că în clubul clandestin se organizau petreceri care se transformau în adevărate orgii.

Una din tinerele care a căzut în plasa proxeneţilor  le-a povestit reporterilor PRO TV ce se întâmpla acolo. Ea a mărturisit că printre clienţi se aflau oameni de afaceri, poliţişti şi funcţionari publici din Bacău.

<<Reporter: “Apăreau şi persoane cunoscute?”
Martor: “Da, persoane din mediul politic, persoane din funcţii publice şi persoane din MAI.”
Reporter: “Veneau în uniformă?”
Martor: “De vreo 3 ori s-a întâmplat lucrul ăsta. (.....) Erau camere ascunse camere web la caterincă”>>, a spus tânăra reporterilor PRO TV. 
Potrivit anchetatorilor, fetele exploatate erau în majoritate din mediul rural, fiind întâui drogate şi apoi obligate să întreţină relaţii sexuale.

Clubul clandestin funcţiona din anul 2015 iar cei trei suspecţi, printre care şi ofiţerul de poliţie, sunt acuzaţi de prostituţie infantilă, trafic de droguri şi corupţie.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite