S-a redeschis circulaţia pe bulevardul Siderurgiştilor, pe tronsonul cuprins între străzile Gheorghe Doja şi Gheorghe Asachi

S-a redeschis
circulaţia pe bulevardul Siderurgiştilor, pe tronsonul cuprins între străzile
Gheorghe Doja şi Gheorghe Asachi

Bulevardul Siderurgiştilor Foto: arhivă Adevărul

Circulaţia se va desfăşura în continuare pe jumătate din artera amintită, în condiţiile anterioare închiderii tronsonului de stradă menţionat, o direcţie fiind către strada Basarabiei, iar cealaltă către strada Brăilei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria municipiului Galaţi informează că vineri, 14 august, de la ora 16,30, se reia circulaţia autovehiculelor pe bulevardul Siderurgiştilor, pe tronsonul cuprins între străzile  Gheorghe Doja şi  Gheorghe Asachi, cu patru zile mai devreme faţă de termenul iniţial, ca urmare a lucrărilor realizate până în prezent.

”Circulaţia se va desfăşura în continuare pe jumătate de cale, în condiţiile anterioare închiderii tronsonului de stradă menţionat, o direcţie fiind către strada Basarabiei, iar cealaltă către strada Brăilei”, au precizat reprezentanţii Primăriei Galaţi.

Reamintim că, pentru buna desfăşurare a lucrărilor necesare pentru realizarea proiectului ”Modernizare linii tramvai şi carosabil străzile Siderurgiştilor şi 1 Decembrie 1918”, tronsonul menţionat a primit aviz pentru restricţionarea circulaţiei autovehiculelor pentru perioada 03.08.2020 - 18.08.2020.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: