Răzbunarea prostească a unui bărbat. Şi-a trimis copiii să ameninţe cu moartea un vecin, iar în final toţi au fost reţinuţi

Răzbunarea prostească
a unui bărbat. Şi-a trimis copiii să ameninţe cu moartea un vecin, iar în final
toţi au fost reţinuţi

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat din oraşul Târgu Bujor şi cei doi fii minori ai acestuia, de 16 şi 17 ani, au fost reţinuţi de poliţişti şi vor fi propuşi vineri, 14 august, la arestare preventivă sub acuzaţiile de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu, distrugere şi rănirea sau schingiuirea animalelor.

Joi, 13 august, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu Bujor au fost sesizaţi, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că doi minori, de 16 şi 17 ani, din localitate, ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinţei unui vecin, ameninţând persoana respectivă cu moartea şi provocând scandal.

Poliţiştii au mers imediat la faţa locului şi i-au surprins pe cei doi în flagrant, constatând că înarmaţi cu o lopată şi un topor, au spart un geam al locuinţei şi au lovit unul dintre câinii proprietarului.

”Din primele verificări s-a stabilit că incidentul s-a produs după ce, în aceeaşi zi, victima, un bărbat, de 35 de ani, din oraşul Târgu Bujor, a depus o plângere faţă de tatăl celor doi, sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, acţiunea lor reprezentând un act de răzbunare pentru această plângere”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Atât cei doi minori, cât şi tatăl acestora au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu, distrugere şi rănirea sau schingiuirea animalelor.

                  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: