Pieţele din Galaţi rămân deschise. Au fost luate noi măsuri de dezinfecţie, iar aprovizionarea se face constant

Pieţele din Galaţi rămân deschise. Au fost luate noi măsuri de dezinfecţie, iar aprovizionarea se face constant

Covoare de dezinfecţie în pieţele Galaţiului FOTO APCSA Galaţi

Admininistraţia Pieţelor Comerciale ale Galaţiului face un apel către cetăţeni să respecte normele de prevenţie stabilite şi să-şi facă aprovizionarea de la cea mai apropiată piaţă, evitând deplasările pe distanţe mari.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conducerea societăţii Administraţia Pieţelor Agroalimentare SA a anunţat vineri, 20 martie 2020, că pieţele din municipiul Galaţi rămân deschise şi vor fi aprovizionate constant cu toate cele necesare.

„Dorim să acoperim necesitatea de aprovizionare a cetăţenilor în  zona de domiciliu. Astfel, aceştia pot să-şi facă  cumpărăturile în cartierele în care locuiesc,  în condiţii sigure din punct de vedere sanitar, fără deplasări inutile pe distanţe mari”, a precizat Administraţia Pieţelor.

Ca măsură nouă de prevenţie în cazul epidemiei de coronavirus, la platourile de legume-fructe şi la spaţiile deschise au fost amplasate covoare de mari dimensiuni, permanent îmbibate cu cloramină. 

Zilnic sunt dezinfectate platourile de legume şi fructe, precum şi spaţiile deschise. Sunt dezinfectate periodic spaţiile închise/hale, unde există montate dispensere cu soluţie dezinfectantă.  Utilizatorii pieţelor sunt rugaţi, şi pe această cale, să folosească aceste dispensere şi să păstreze distanţa socială, cea recomandată de 1 m.

„Orice altă modificare va fi anunţată în timp util pe canalele noastre specifice: www.piete-galati.ro , pagina de Facebook – Administraţia Pieţelor Agroalimentare SA Galaţi, prin administratorii din pieţe şi la telefon 0236/418359”, a mai precizat societatea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: