Pentru 50 de elevi, luni începe "Galati Summer University"

Pentru 50 de elevi, luni începe

Experienţa celor 50 de tineri va dura 7 zile. Foto: Adevărul

Timp de şapte zile, tinerii vor vizita facultăţile Universităţii şi vor face diverse training-uri pentru a vedea pe viu ce înseamnă viaţa de student

Ştiri pe aceeaşi temă

Liga Studenţilor din Universitatea “Dunărea de Jos” din Galaţi (LSG) organizează în perioada 21.07.2014 – 27.07.2014 cea de-a doua ediţie a proiectului educaţional “Universităţi de vară pentru elevi – Galaţi Summer University”.

Proiectul în sine îşi propune să vină în ajutorul elevilor de clasa a XI-a, indecişi în privinţa facultăţii pe care o vor alege la finalul ciclului liceal. Timp de 7 zile, un număr de aproximativ 50 de elevi din toate colţurile ţării, vor avea posibilitatea de a vizita facultăţile Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, vor participa la training-uri şi activităţi sociale şi vor experimenta la propriu, viaţa de student.

Principalii parteneri ai evenimentului sunt: Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi, iar partener media: ProFM. Astfel, sunteţi invitaţi să participaţi, luni, 21 iulie, ora 16:00, sala U82 din Universitate, la deschiderea oficială a evenimentului, alături de participanţi, organizatori şi conducerea universităţii. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările