Pedeapsa primită de bărbatul care şi-a violat mama. Instanţa a refuzat să o protejeze pe femeie

Pedeapsa primită de bărbatul care şi-a violat mama. Instanţa a refuzat să o
protejeze pe femeie

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat din Galaţi a fost condamnat la închisoare pentru viol şi lipsire de libertate. Individul şi-a violat mama după ce anterior o terorizase şi o lipsise de libertate, iar judecătorii refuzaseră să emită un ordin de protecţie împotriva acestuia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Judecătoria Târgu Bujor l-a condamnat pe Doru Tigheciu, un gălăţean care şi-a violat propria mama, la 4 ani şi 10 luni de închisoare pentru viol şi lipsire de libertate.

Judecătorii i-au interzis să fie tutore sau curator şi dreptul de a comunica cu mama sa şi de-a se apropia de aceasta  şi de locuinţa ei la o distanţă mai mică de 100 de metri, pe o perioadă de 3 ani de la executarea sau considerarea ca executată a pedepsei închisorii. Decizia instanţei nu este definitivă.

Femeia era agresată şi ameninţată constant de cel căruia îi dăduse viaţă şi din acest motiv procurorii au depus o cerere în instanţă pentru emiterea unui ordin de protecţie împotriva individului.

Pe 26 iunie 2020, Judecătoria Târgu Bujor a respins cererea Parchetului, încurajându-l astfel şi mai mult pe bărbat să continuie agresiunile asupra mamei sale.

Ulterior, individul a făcut ceea ce puţini pot concepe: şi-a violat mama. Abia după consumarea faptei, judecătorii au stabilit că bărbatul prezenta pericol social şi l-au arestat preventiv.

Individul nu a înţeles gravitatea faptei pe care a comis-o, dovadă că a cerut de mai multe ori înlocuirea arestării cu măsura controlului judiciar pe motiv că nu ar reprezenta un pericol public.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Cineastul şi producătorul Luc Besson, acuzat de viol, a fost plasat sub statut de martor asistat

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările