„Monstrul din lacul Como”. Un român a violat şi a bătut o fetiţă de un an şi jumătate până a ucis-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Românul acuzat că a ucis-o pe fiica partenerei sale a fost arestat
Românul acuzat că a ucis-o pe fiica partenerei sale a fost arestat

Un român din localitatea italiană Cabiate a fost arestat şi va fi judecat după ce a ucis-o în chinuri pe fetiţa partenerei sale. Înainte de asta, el a violat-o pe micuţă şi a bătut-o cu bestialitate.

Românul trăia împreună cu partenera sa la Cabiate (Como), iar tânăra avea un copil dintr-o altă relaţie, o fetiţă de un an şi jumătate. Fără să ştie ce se întâmplă în lipsa ei, femeia mergea liniştită la muncă, lăsând-o pe micuţă în grija bărbatului în care avea încredere totală. Însă tocmai acest lucru a dus la o adevărată tragedie şi a îndoliat-o.

Ultima dată când femeia s-a dus la serviciu, la Monza, s-a întâmplat nenorocirea. Rămas singur cu fetiţa, românul de 25 de ani, s-a înfuriat din nou că micuţa nu se mai oprea din plâns şi a luat-o la bătaie. S-a oprit doar atunci când copila a început să vomite. 

La scurt timp a venit în vizită şi bunica fetiţei, care a sunat la 112, dar bărbatul i-a spus că deja a făcut el acest lucru. Pentru fetiţă s-a dovedit a fi prea târziu. A leşinat şi a început să respire tot mai greu din cauza loviturilor încasate şi a murit, deşi un spital din Bergamo a trimis elicopterul pentru a o salva.

Probele îl incriminează direct

Bărbatul a încercat să le explice anchetatorilor că fetiţei i-a căzut în cap un reşou, dar nu a ştiut să spună cum şi în ce condiţii. A adăugat că fetiţei i-a fost rău după acel moment şi a vomitat, dar din nou  nu a ştiut să explice de ce nu a apelat atunci o ambulanţă. Mai mult, medicii au descoperit că fetiţa a fost violată în repetate rânduri şi bătută cu sălbăticie de românul care nu suporta să audă plânsetele copiliului.

Potrivit Fanpage.it, crucială a fost însă autopsia efectuată pe cadavrul copilului de 18 luni. Din acest moment, anchetatorii au avut certitudinea că versiunea tânărului de 25 de ani, acum în cătuşe, era falsă. Examinând corpul micuţei, medicii au descoperit numeroase vânătăi la nivelul braţelor şi picioarelor, precum şi leziuni la spate şi cap. Cauza morţii a fost atribuită unui traumatism cranian violent.  Potrivit celor raportate de legist, pe corpul copilului au fost găsite şi răni atribuite violenţei sexuale. „A violat-o şi a bătut-o pe fetiţă în repetate rânduri şi a ucis-o în bătaie”, a fost concluzia anchetatorilor.

Procurorul care a preluat acest caz a considerat că micuţa a fost bătută în mod repetat şi nu numai pe 11 ianuarie, ziua morţii sale. Pe de altă parte, violenţa sexuală ar fi fost comisă cu câteva zile înainte de moarte. Românul a fost apoi arestat sub acuzaţia de rele tratamente care au dus la moartea victimei şi violenţă sexuală. Judecătorul de instrucţie a validat arestarea prin dispunerea arestului preventiv în închisoare. În curând va fi judecat şi riscă să fie condamnat pe viaţă.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Pedeapsă record pentru bestiile care au nenorocit zeci de tinere. „Uneia i-au tăiat mâna cu sabia, apoi au bătut-o cu ea până a leşinat”

Momentul în care o tânără din Cluj a fost răpită şi obligată să urce într-o maşină. Cum s-a terminat totul  VIDEO

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite