Noul An Chinezesc începe şi la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi

Noul An Chinezesc începe şi la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi

Centrul de Studii Culturale „Dialogis” al Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, în colaborare cu Casa Româno-Chineză – Filiala Galaţi organizează joi, 19 februarie, începând cu ora 11.00 o serie de manifestări cultural-artistice dedicate sărbătoririi Noului An Chinezesc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Organizat sub egida proiectului UGAL-Cultural, evenimentul va cuprinde o expoziţie foto, intitulată „China, imagini şi sentimente” şi prezentată sub forma unui labirint plin de surprize, precum şi un moment artistic susţinut de masteranzii secţiei de Teatru Muzical, din cadrul Facultăţii de Arte. Momentul artistic va cuprinde o serie de mini-recitaluri muzicale şi literare.

Expoziţia, care va rămâne deschisă publicului până pe data de 27 februarie, va fi împărţită în trei arii tematice: o colecţie aparţinând Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii, o a doua pusă la dispoziţie de Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, iar o a treia însumând colecţii private. Vizitatorii vor putea descoperi fascinanta cultură chineză, atât din punct de vedere vizual, dar mai ales culinar.

Manifestările se vor încheia seara, în jurul orei 18.30, când participanţii sunt invitaţi să lanseze lampioane.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările