Noi investiţii la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei”. Au demarat lucrările de extindere, modernizare şi dotare a Ambulatoriului

Noi investiţii la
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei”. Au demarat lucrările
de extindere, modernizare şi dotare a Ambulatoriului

Ambulatoriul va fi extins cu peste 1.500 de metri pătraţi Foto: CJ Galaţi

Bugetul total al proiectului este de 12.288.818 lei, sumă care include contractul de proiectare şi execuţie a lucrărilor, dotarea cu echipamente medicale, costurile cu documentaţia tehnică şi plata taxelor. Fondurile au fost obţinute în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Judeţean va fi extins cu peste 1.500 de mp, iar în noile spaţii vor fi amenajate cabinete pentru nu mai puţin de 13 specialităţi medicale. Practic, se va construi o clădire cu trei etaje. În plus, va fi modernizat şi spaţiul în care au funcţionat fostele cabinete ale medicilor de familie. De asemenea, noul ambulatoriu va fi dotat cu echipamente medicale de peste 2,1 milioane lei”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Echipamentele care vor fi achiziţionate sunt destinate următoarelor specialităţi medicale: diabet, gastroenterologie, oftalmologie, cardiologie, ginecologie, urologie, radiologie şi imagistică medicală, ORL, neurologie, medicină internă, hematologie, ortopedie şi oncologie. 

Lucrările vor fi realizate de către Asocierea SC Servland SRL & SC Tancrad SRL, iar termenul de implementare este de 18 luni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările