Infractori condamnaţi pentru tentativă la omor, tâlhărie calificată şi furt calificat, identificaţi de poliţişti

Infractori condamnaţi
pentru tentativă la omor, tâlhărie calificată şi furt calificat, identificaţi
de poliţişti

Foto: arhivă Adevărul

Trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 45 de ani, au fost încarceraţi în Penitenciarul Galaţi, respectiv Centrul Educativ de la Târgu Ocna, pentru executarea pedepselor.

Joi, 4 iunie, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Galaţi au depistat, pe raza municipiului Galaţi, un bărbat, de 45 de ani, pe numele căruia Tribunalul Galaţi emisese, la data de 02.06.2020, un mandat de executare a unei pedepse de 6 ani închisoare pentru comiterea unei tentative la omor.

”În aceeaşi zi, poliţiştii au depistat un alt bărbat, de 23 de ani, condamnat de Curtea de Apel Galaţi la o pedeapsă de 2 ani şi 3 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Un alt tânăr, de 20 de ani, pe numele căruia Judecătoria Galaţi a emis, în data de 28.05.2020, un mandat de executare a măsurii de internare într-un centru educativ, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, a fost depistat, în aceeaşi zi, pe raza municipiului Galaţi.        

Persoanele amintite au fost conduse la Penitenciarul Galaţi, respectiv Centrul Educativ de la Târgu Ocna, pentru executarea pedepselor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: