Experimentul recomandat de un medic antivacciniştilor: să numere maşinile negre cu cruce care ies din spital

Experimentul recomandat de un medic antivacciniştilor: să numere maşinile negre cu cruce care ies din
spital

Dr. Paul Ichim, sursa: Arhivă Personală/FB

Medicul chirurg Paul Ichim, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, le transmite celor care refuză să se vaccineze să numere maşinile negre, de la Pompe Funebre, care fac coadă în unitatea medicală. Peste 100 de gălăţeni infectaţi cu SARS COV2 au decedat în ultimele 10 zile.

Ştiri pe aceeaşi temă


Potrivit doctorului Ichim, imaginea coloanelor de maşini care pleacă de la morga Spitalului Judeţean din Galaţi i-ar putea convinge pe oameni să se vaccineze. „În mod sigur dacă făceau chestia asta astăzi, când numărul maşinilor sobre ce duceau la <plimbare> spre parcul rece s-a apropiat de 50, până seară erau vaccinaţi toţi”.

„Pentru cei care au încă îndoieli cu vaccinarea, n-am să le aduc nu ştiu ce dovezi ştiinţifice, am să le propun o singură treaba, mai ales că în mod sigur nu cred ce spunem noi că-i prin containerele de la poartă. Le recomand să stea o dimineaţă la cealaltă poartă, pe unde ies ceva maşini negre şi cu ceva cruce pe ele, ce au în spate colete lungi şi să le numere. În mod sigur dacă făceau chestia asta astăzi, când numărul maşinilor sobre ce duceau la <plimbare> spre parcul rece s-a apropiat de 50, până seară erau vaccinaţi toţi”, a scris medicul Paul Ichim, pe Facebook. 

Până şi oamenii care lucrează la Pomppe Funebre sunt şocaţi de amploarea dezastrului, susţine medicul gălăţean.

 „Să fim clari, nu toţi plecatii spre ultima plimbare, au avut COVID, mulţi au fost cu acele morţi colaterale determinate de mizeria asta, oameni ce au venit în spital pe ultimii metri, când n-am avut ce să mai facem. Oricum tributul plătit acestei boli este înfiorător, mai ales că a început să lovescă oameni tineri fără comorbidităţi. Până şi oamenii care lucrează în acel serviciu, sunt şocaţi de amploarea dezastrului, de parcă am fi în război”, a adăugar medicul Paul Ichim.

Vă recomandăm şi:


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările