Doi politicieni, amendaţi pentru că nu au purtat mască de protecţie. Ei au postat imaginile pe Facebook VIDEO

Doi politicieni, amendaţi pentru că nu au purtat mască
de protecţie. Ei au postat imaginile pe Facebook VIDEO

sursa: Facebook

Un primar şi un fost deputat de Galaţi au fost amendaţi pentru că nu au purtat mască de protecţie, în locuri publice. Este vorba de primarul localităţii Smârdan, Silviu Zinica (USR), şi preşedintele PMP Galaţi, fostul deputat Cătălin Cristache.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei doi politicieni au postat fotografii fără mască pe paginile lor de socializare, astfel că poliţiştii s-a autosesizat. Ei au fost sancţionaţi cu amendă de 500 de lei pentru nepurtarea măştii de protecţie în locuri publice. 
 
„Ne-am autosesizat în urma apariţiei imaginilor în spaţiul public. Cele două persoane au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei fiecare, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020 (nepurtarea corespunzătoare a măştii de protecţie)", a precizat IPJ Galaţi. 
 
Primarul comunei Smârdan, Silviu Zinică, a explicat presei că era la şedinţa de Consiliu Local şi şi-a dat masca jos pentru a fi auzit mai bine. El a adăugat că va plăti amenda. 
 
„Îmi asum cele întâmplate, voi plăti amenda, fără probleme. Legea este lege", a declarat primarul. 
 

 
 

Vă recomandăm şi: 

 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările