Copil de 8 ani în stare gravă după ce s-a lovit la cap într-o piscină din judeţul Galaţi. A fost dus la spital cu elicopterul

Copil de 8 ani în stare gravă după ce s-a lovit la cap într-o piscină din judeţul Galaţi. A fost dus la spital cu elicopterul

FOTO Arhivă Adevărul

Evenimentul dramatic s-a petrecut sâmbătă după-amiază în localitatea Valea Mărului, la o piscină privată la care accesul publicului este cu taxă. Copilul a fost scos din apă în stop respirator, dar a fost resuscitat la scurt timp şi a fost dus, în stare precomatoasă, la Spitalul Pediatric de Urgenţă din Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Caz grav, sâmbătă după-amiază, la Galaţi, Un copil de 8 ani a fost salvat în ultima clipă de la moarte după ce s-a lovit la cap şi a rămas inconştient sub apă într-o piscină din localitatea Valea Mărului.

La respectiva piscină privată accesul publicului este cu taxă, iar copilul se afla acolo împreună cu familia, care însă l-a scăpat câteva minute de sub supraveghere. De ajuns cât să se ajungă la o situaţie dramatică.

Copilul în vârstă de 8 ani a fost scos din apă de personalul piscinei. Era în stare de inconştienţă, în stop respirator. A fost resuscitat şi şi-a reluat în scurt timp funcţiile vitale, dar a rămas în stare gravă, motiv pentru care a fost solicitată intervenţia SMURD.

„A fost solicitată intervenţia elicopterului SMURD, la ora 19,13. Copilul resuscitat a fost adus la Spitalul de Pediatrie din Galaţi. Nu cunoaştem împrejurările în care s-a întâmplat incidentul care a dus la rănirea acestuia”, a declarat Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi. 

„Copilul a fost preluat în stare precomatoasă de la elicopter, agitat, cu o rană superficială la cap. L-am transportat la Spitalul de Copii, unde i se fac investigaţii. Este în stare stabilă", a declarat dr. Angel Trifan, coordonatorul SMURD Galaţi.

Poliţia face anchetă în acest caz, pentru a lămuri împrejurările în care s-a produs incidentul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările