Cadavrul unui sinucigaş a fost găsit după două săptămâni într-o lizieră din apropierea municipiului Galaţi

Cadavrul unui sinucigaş a fost găsit după două săptămâni într-o lizieră din apropierea municipiului Galaţi

Medicul legist şi criminaliştii au apreciat că decesul a survenit în urmă cu două săptămâni

Macabra descoperire a fost făcută de un trecător care îngrozit a anunţat Poliţia. Soţia celui dispărut de la domiciliu în data de 27 aprilie l-a recunoscut după haine

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi seara, în jurul orei 19:45, poliţiştii au fost de un trecător care a sunat la numărul de urgenţă 112 că în liziera situată vizavi de Portul mineralier atârnă de creanga unui copac cadavrul unui bărbat spânzurat.

„La locul indicat, s-a deplasat un echipaj de Poliţie. Cadavrul, aflat la o înălţime de trei patru metri faţă de pământ, era într-o stare avansată de putrefacţie. La prima vedere, medicul legist a apreciat că moartea ar fi survenit în urmă cu două săptămâni. Având în vedere că tot de atâta timp era căutată o persoană dispărută de la domiciliu, a cărei îmbrăcăminte coincidea cu cea comunicată de familie, a fost anunţată soţia decedatului, care l-a recunoscut" ne-a informat comisar Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Ispectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Soţia sinucigaşului a declarat că nu ştie ce l-ar fi putut determina pe soţul ei să recurgă la un asemenea gest extrem.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările