Acoperişul unui bloc smuls de furtună, la Galaţi. Copertina unei terase a ajuns pe firele de electricitate

Acoperişul unui bloc
smuls de furtună, la Galaţi. Copertina unei terase a ajuns pe firele de
electricitate

Acoperişul s-a prăbuşit peste mai multe maşini, sursa: ISU Galaţi

Furtuna puternică de miercuri seară a făcut pagube la Galaţi. Acoperişul unul bloc a fost smuls de vânt şi a căzut peste mai multe maşini.  Copertina unei terase a fost luată de furtună şi a ajuns pe firele de electricitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

O furtună care a durat doar 10-15 minute a creat probleme în oraşul Galaţi. Acoperişul unui bloc cu opt etaje, de pe strada Oţelarilor, din cartierul Micro 21, a fost luat de vânt şi s-a prăbuşit peste autoturismele parcate în zonă.La faţa locului intervine o autospecială de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi - ISU Galaţi. Speriaţi de zgomot, locatarii au ieşit din clădire. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. 
 
De asemenea, furtuna a smuls o copertină tip terasă care a rămas agăţată de cablurile electrice. Reprezentanţii ISU Galaţi, împreună cu un echipaj de la Electrica, au intervenit de urgenţă faţa locului,  iar zona a fost pusă în siguranţă.
 
Probleme au fost şi în oraşul Brăila, unde furtuna puternică a doborât la pământ 30 de copaci. Mai multe străzi au rămas fără curent electric, anunţă ISU Brăila.
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările