A fost prins atacatorul româncei bătute până la leşin într-un supermarket din Italia. Femeia refuzase avansurile unui italian

A fost prins
atacatorul româncei bătute până la leşin într-un supermarket din Italia. Femeia refuzase
avansurile unui italian

Tânăra de 35 de ani s-a ales cu maxilarul rupt şi o fractură nazală în urma agresiunii FOTO  www.gazetaromaneasca.com

Carabinierii l-au identificat şi reţinut pe autorul atacului dintr-un supermarket din Lombardia (Italia), căruia i-a căzut victimă o româncă de 35 de ani. Tânăra a refuzat avansurile unui italian, iar acesta a urmărit-o până în dreptul caselor de marcat, unde a lovit-o cu sălbăticie, chiar şi după ce leşinase.

După două săptămâni de coşmar, în care nu a dormit noaptea şi a plâns în continuu, românca de 35 de ani, care a fost victima unui atac de un barbarism greu de descris în cuvinte, poate răsufla uşurată. Poliţiştii italieni l-au identificat şi încarcerat pe agresor. Acesta este un italian de 26 de ani, cunoscut cu antecedente penale pentru furt şi vătămare corporală.

Atacul a avut loc la Carrefour-ul din Viale Milano din Gallarate, o regiune din Lombardia (Italia), duminică 22 august. O româncă de 35 de ani a intrat în supermarketul din localitate pentru a-şi face cumpărăturile.

Acolo a fost abordată de un italian, care a început să-i facă avansuri sexuale. „Ce drăguţă eşti”, i-a spus acesta, amabil la început, după care a continuat să-i şoptească diferite cuvinte. 

Refuzat, bărbatul a devenit ameninţător, iar tânăra a încercat să fugă. Ajunsă în dreptul caselor de marcat, le-a cerut ajutor angajaţilor magazinului, însă deşi de faţă erau şi paznicii, nimeni nu a intervenit. 

În acel moment, femeia a fost ajunsă din urmă de italianul agresiv. Fără să stea pe gânduri, bărbatul a lovit-o violent cu pumnii. Românca a căzut şi a leşinat după al doilea pumn încasat, dar agresorul a continuat să dea în ea cu sălbăticie, sub privirile absente ale personalului magazinului şi ale clienţilor, care s-au limitat să privească liniştiţi întreaga scenă.

A plecat nestingherit

Până la urmă, unul dintre angajaţi a sunat la Poliţie, iar bărbatul a plecat nestingherit, lăsându-şi victima într-o baltă de sânge şi fără ca cineva să încerce să-l reţină.

Avocatul româncei, Pietro Romano, a povestit în presa italiană că tânăra nici nu mai ştie exact ce s-a întâmplat. „Clienta mea a leşinat după cel de-al doilea pumn şi nu-şi mai aminteşte nimic”, a spus avocatul.

Tânăra agresată şi-a spart şi capul în urma căzăturii pe care a suferit-o FOTO www.gazetaromaneasca.com

Bătută cu bestialitate, românca nu era conştientă când a venit Ambulanţa şi a dus-o de urgenţă la spital. Potrivit medicilor, victima are maxilarul rupt, dar şi fractură nazală. Vestea bună este că deşi a fost lovită şi în ochi şi are faţa tumefiată, ea nu riscă să-şi piardă vederea. Totodată, tânăra s-a ales şi cu capul spart din cauza căzăturii, după ce a fost lovită cu brutalitate. 

Identificat după cardul de debit

Tânărul a fost identificat graţie analizei imaginilor sistemelor de supraveghere video din zona unde a avut loc atacul. Din păcate, în supermarket nu erau camere de filmat. Poliţiştii au reuşit să identifice un tânăr care, în ceea ce priveşte aspectul, vârsta şi îmbrăcămintea, corespundea descrierilor oferite anchetatorilor de către victimă.

Cu toate acestea, imaginile provenite de la camerele de supraveghere nu ar fi fost suficiente pentru a-l identifica, deoarece faţa atacatorului fusese parţial acoperită de masca anti Covid. Colaborarea reprezentanţilor supermarketului, care au reuşit să urmărească tranzacţia făcută de agresor la unul dintre casieriile automate cu un card de debit, a fost crucială.

Poliţia italiană a făcut o percheziţie la domiciliul suspectului, găsind în apartamentul tânărului de 26 de ani atât hainele purtate în ziua atacului, cât şi acelaşi card de debit folosit în acea zi la Carrefour.

Pus în faţa probelor, agresorul şi-a recunoscut fapta  şi a fost arestat sub acuzaţia de vătămare agravată. Avocatul care o asistă pe româncă, Pietro Romano, a spus: „Până ieri a fost în lacrimi. Astăzi, însă, după ştirea capturării atacatorului ea a fost foarte fericită. Sperăm că se va face dreptate”, potrivit leggilo.org.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Agresiune la o plajă din Galaţi. Un bărbat susţine că fost bătut de agenţii de pază VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările