Agresiune la o plajă din Galaţi. Un bărbat susţine că fost bătut de agenţii de pază VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, sursa: Arhivă Adevărul
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, sursa: Arhivă Adevărul

Poliţia Galaţi a început o anchetă, după ce, în mediul on-line, au apărut imagini în care un bărbat acuză că ar fi fost agresat de angajaţii unei societăţi de pază, în incinta aquapark-ului de la Plaja Dunărea.  Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă.

Potrivit IPJ Galaţi, vineri, la ora 18.15, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, de un bărbat, din municipiul Galaţi, despre faptul că ar fi fost agresat fizic de agenţii unei societăţi de pază, în incinta unei plaje din localitate.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la locaţia indicată, unde au identificat apelantul, un bărbat, de 37 de ani. Acesta a declarat verbal că, în timp ce se afla în complexul de agrement respectiv, ar fi fost agresat de agenţii de pază, deoarece nu avea la vedere brăţara de acces.

„Persoana în cauză a refuzat, la faţa locului, solicitarea unui echipaj al Ambulanţei, pentru acordarea de îngrijiri medicale, şi a mers cu autoturismul personal la Secţia 3 Poliţie, unde, în cursul audierii, a afirmat că se simte rău, motiv pentru care a fost solicitat un echipaj al Ambulanţei, ce l-a transportat la spital”, a anunţat IPJ Galaţi.

În jurul orei 22.30, bărbatul a revenit la sediul secţiei de poliţie, fiind audiat cu privire la cele sesizate.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal având ca obiect comiterea infracţiunii de purtare abuzivă, iar poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurarilor concrete în care s-a produs incidentul”, a transmis IPJ Galaţi.

Vă recomandăm şi: 

Cum a fost încătuşat şi imobilizat un bărbat, în plină stradă, după ce a făcut scandal într-un restaurant VIDEO

Primul incident la noul aquaparc de pe malul Dunării. Doi bărbaţi, aflaţi pe tobogan, au ajuns la spital 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite