A fost prins violatorul fetei surdo-mute: este un minor de 17 ani

Agresorul care a violat o fată surdo-mută, în urma cu trei zile, în plină stradă, pe când acesta se întorcea spre casă, a fost reţinut de poliţişti. Violatorul, în vârstă de 17 ani, a profitat de handicapul fetei şi a batjocorit-o fără milă.

Alina Dabija, în vârstă de 29 ani, cu handicap sever de auz şi de vorbire, a fost violată în urmă cu trei zile, în timp ce se întoarcea spre casă, după ce a fost la o plimbare pe faleza cu prietenii. La câteva blocuri distanţă de casă, Vasile Ş, un minor în vârstă de 17 ani, a urmărit-o şi a prins-o într-un gang, a bătut-o şi a violat-o. Femeia a încercat să se lupte cu el, dar nu a avut nicio şansă să scape de viol.

„În urma unor activităţi informativ - operative şi de cercetare, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Galaţi au fost identificat suspectul ca fiind Ş. Vasile de 17 ani, din Galaţi, fără ocupaţie, cunoscut cu antecedente penale”, a declarat Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Totodată, violatorul i-a furat femeii banii, telefonul mobil şi câteva bijuterii. Valoarea bunurilor se ridică la aproximativ 600 lei.

„La locuinţa acestuia a fost efectuată o percheziţie domiciliară, ocazie cu care a fost găsit telefonul mobil al victimei. În urma cercetărilor şi în baza probelor administrate la dosar, suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi tâlhărie”, a mai spus Cristina Tatulici.

După oribila faptă, trei băieţi care treceau prin zonă au găsit-o pe tânăra care zăcea pe stradă şi au chemat imediat Poliţia şi o ambulanţă.

„Avea zgârieturi pe mâini, semn că s-a luptat cu agresorul şi era foarte speriată. A fost dusă imediat la spital pentru a fi examinată”, a declarat Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările