Şi la Tecuci pieţele rămân deschise. Ce măsuri au adoptat autorităţile locale

Şi la Tecuci pieţele
rămân deschise. Ce măsuri au adoptat autorităţile locale

Foto: arhivă Adevărul

Autorităţile locale au luat o serie de măsuri pentru ca activitatea comercianţilor şi producătorilor locali să continue legal şi în condiţiii de siguranţă în pieţele din localitate.

Autorităţile locale din Tecuci au luat o serie de măsuri pentru ca activitatea comercianţilor şi producătorilor locali să continue legal şi în condiţiii de siguranţă în pieţele din localitate, după instituirea de către Guvern a măsurilor speciale pentru combaterea Covid-19, începând de luni, 9 noiembrie.

Împreună cu Poliţia Locală şi cu responsabilii de la pieţe au fost găsite soluţii pentru ca activitatea să se desfăşoare în continuare. Astfel:

- pentru a creşte volumul de aer  proaspăt, s-a dispus rabatarea pereţilor;

- accesul în pieţe va fi  limitat, astfel încât să se evite aglomerarea şi să se păstreze şi normele de distanţare fizică;

-s-a dispus crearea unor fluxuri de acces pentru evitarea intrării în contact a cumpărătorilor;

- la intrările în pieţe, vor fi puse la dispoziţia vizitatorilor recipienţi cu dezinfectanţi;

- Pe timp de noapte va fi suplimentată paza pieţelor pentru a proteja marfa comercianţilor.

”Pe această cale, fac un apel către comercianţi şi cumpărători să urmeze indicaţiile poliţiştilor locali, să respecte regulile impuse. Doar în acest fel vom reuşi să trecem şi peste această perioadă, fără să creştem gradul de  îmbolnăviri şi fără să afectăm activitatea economică”, a declarat Lucian-Grigore Costin, primarul municipiului Tecuci.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Revoltă în cea mai mare piaţă din Suceava: „De ce e piaţa mai periculoasă decât supermarket-ul?”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările