Zeci de gospodării din comuna Bilieşti sunt sub ape. DJ204 D este blocat, la Podul Zamfirei  VIDEO

Zeci de gospodării din comuna Bilieşti sunt sub ape. DJ204 D este blocat, la Podul Zamfirei  VIDEO

Bileşti, duminică dimuneaţă la ora 6.30 FOTO: Facebook Dan Eugen

Poliţia Vrancea anunţă că nu se poate circula pe DJ204 D iar şoferii sunt îndrumaţi pe rute ocolitoare, din cauza apelor revărsate.

Ştiri pe aceeaşi temă

A plouat foarte mult în ultimele zile şi la Bilieşti iar duminică dimineaţa oamenii s-au trezit cu apa în curţi şi chiar în case.

Localnicii, împreună cu lucrătorii de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă s-ai mobilizat şi acţionează pentru scoaterea apei din gospodării.

 "Douăzeci de gospodării sunt inundate la Bilieşti, iar DJ 204D este blocat de apele revărsate. Alte 10 curţi sunt inundate la Mirceşti, tot din cauza apelor râului Putna. De asemenea, la Coza, mai multe gospodării au fost inundate, iar la Nereju, DJ 205D este blocat din cauza creşterii râului Zăbala.", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu.

Poliţia Vrancea anunţă că DJ 204 D între Podul Zamfirei şi zona Peco Bilieşti este impracticabil din cauza apei care a trecut partea carosabilă. Circulaţia se desfăşoară pe următoarele rute ocolitoare:

Bilieşti-Răduleşti-Mirceştii Vechi(DJ204G)-Mirceştii Noi-Petreşti(DJ204E).

Boţârlău(DN23)-DJ204G-Suraia
Vadu Roşca-DJ 204D-Suraia.

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Goleşti se află în filtrele instituite la Podu Zamfirei şi la ieşire din Bilieşti spre Răduleşti pentru monitorizarea situaţiei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările