VIDEO Ce mesaje au strigat Unioniştii la manifestările de la Mărăşeşti

VIDEO Ce mesaje au strigat Unioniştii la manifestările de la Mărăşeşti

Unioniştii au fost prezenţi la Mărăşeşti

La manifestările de la Mărăşeşti de duminică a venit şi un grup de membri ai mişcării unioniste, tineri din România şi Republica Moldova.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un grup foarte mare de unionişti din Republica Moldova şi România s-a aflat duminică seara, la Mărăşeşti, la comemorarea Centenarului Marelui Război.

Doar câţiva au reuşit să ajungă pe platoul din curtea Mausoleului, restul fiind opriţi în afară de jandarmerie, pentru motivul că au bannere prea mari cu mesaje în care se vorbeşte de unirea Basarabiei cu România.

De menţionat că la manifestări s-a aflat şi ambasadorul Rusiei la Bucureşti.

Unioniştii au strigat România nu uita, "Basarabia este a a ta", "Unire, unire".

Unioniştii sunt membri ai Platformei Unioniste Acţiunea 2012  şi au declarat că vor cinsti memoria eroilor români căzuţi în războiul care a dus la reîntregirea neamului românesc.

”Vom aduce un omagiu eroilor fără de care nu ar fi putut fi posibilă reîntregirea neamului românesc. Să ne fie model actele de vitejie ale Ecaterinei Teodoroiu, ale căpitanului Grigore Ignat şi ale generalului Eremia Grigorescu în construirea proiectului de ţară al României, care nu poate fi altul decât unirea cu Republica Moldova! Este cel mai potrivit moment să spunem 'Peste voinţa populară nu se trece!'', a declarat preşedintele organizaţiei civice, George Simion.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: