Tot mai mulţi vrânceni în carantină şi izolare la domiciliu

Tot mai mulţi vrânceni în carantină şi izolare la domiciliu

Persoanele în izolare, verificate zilnic

Până marţi, pe teritoriul României au fost confirmate 762 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Ştiri pe aceeaşi temă

La nivelul judeţului Vrancea, în data de 24 martie 2020, sunt monitorizate de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) 1.749 persoane aflate în auto-izolare la domiciliu, dintre care 336 au intrat sub această măsură în ultimele 24 de ore.  În carantină instituţionalizată se află 77 persoane (faţă de 57 ieri).

Până pe 24 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 762 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 762 de persoane confirmate pozitiv, 79 au fost declarate vindecate şi externate (53 la Timişoara, 19 la Bucureşti, 3 la Craiova, 2 la Constanţa, una la Cluj şi una la Iaşi).
Până astăzi, 24 martie, 8 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 şi cu boli cronice preexistente, internate în spitale din Bucureşti, Suceava, Craiova şi Iaşi, au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 186 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Pacienţii nou confirmaţi au vârsta cuprinsă între 4 ani şi 85 de ani. La ATI, în acest moment, sunt internaţi 16 pacienţi, din care 6 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalţi pacienţi este bună, staţionară.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 5.515 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 83.970 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 12.624 de teste, din care 461 în unităţi medicale private.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: