Primarul Focşaniului, confirmat cu Covid-19. Cu două zile înainte s-a întâlnit cu ambasadorul Indiei

Primarul Focşaniului, confirmat cu Covid-19. Cu două zile înainte s-a întâlnit cu ambasadorul Indiei

Cristi Misăilă FOTO Arhivă Adevărul

Cristi Misăilă s-a simţit rău şi a acuzat simptome specifice infecţiei cu SARS-CoV-2. În urma testării PCR-RT a fost confirmat, duminică, faptul că edilul are Covid-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul Focşaniului, Cristi Misăilă, a fost diagnosticat cu Covid19, după ce s-a simţit rău şi şi-a efectuat testul pentru SARS-CoV-2. 

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea va efectua o anchetă epidemiologică în Primăria Focşani, pentru identificarea şi izolarea tuturor celor cu care edilul a intrat în contact direct. Atribuţiile primarului vor fi delegate viceprimarului Ionuţ Mersoiu, desigur dacă acesta nu se va dovedi, la rândul lui, infectat sau pe lista celor ce trebuie să intre în izolare.

Interesant este că în urmă cu numai două zile edilul de la Focşani s-a întâlnit cu ambasadorul Indiei la Bucureşti.  De asemenea, săptămâna aceasta, Cristi Misăilă a avut mai multe întâlniri oficiale şi de lucru, cu angajaţii municipalităţii.

Misăilă s-a remarcat la începutul pandemiei şi cu reticenţa faţă de coronavirus, motiv pentru care la anunţul că este infectat a fost ironizat de de sute de persoane.

Vă recomandăm şi:

Ultima lovitură a primarului Cristi Misăilă în actualul mandat: înfiinţează funcţia de administrator public în subordinea sa

Directorul de cancelarie al prefectului Berbece, declarat incompatibil de ANI. Ce greşeală i se reproşează juristei care a fugit din curtea primarului Misăilă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările