PNL Vrancea şi-a stabilit candidaţii la Consiliul Judeţean şi Primăria Focşani. În judeţ s-a realizat şi unificarea PNL cu PDL, care au conduceri unice

PNL Vrancea şi-a stabilit candidaţii la Consiliul Judeţean şi Primăria Focşani. În judeţ s-a realizat şi unificarea PNL cu PDL, care au conduceri unice

Ion Ştefan şi Cătălin Toma, candidaţii PNL Vrancea pentru cele mai importante funcţii în administraţie

Primarul comunei Jariştea a fost desemnat candidat la Consiliul Judeţean Vrancea, în timp ce omul de afaceri Ion Ştefan va candida la Primăria Municipiului Focşani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Biroului Politic Naţional al PNL a validat marţi hotărârile adoptate luni seară de Comitetul Judeţean Executiv al PNL Vrancea, privind propunerile de candidatură la funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea şi primar al municipiului Focşani.

Pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea va candida primarul comunei Jariştea, Cătălin Toma, în vreme ce la primăria municipiului Focşani candidat a fost desemnat omul de afaceri Ion Ştefan, patronul Balcanic Prod.

Cătălin Toma a menţionat că va lua o decizie în privinţa unei eventuale candidaturi şi la Primăria Jariştea, pentru că legea electorală îi permite acest lucru.

Ion Ştefan şi-a exprimat opinia că dacă va ajunge primar va face din Focşani un oraş al viitorului.

“Ca administrator de firmă, am o altă viziune cu privire la dezvoltarea oraşului, ceea ce va însemna reindustrializarea sa. Îmi propun realizarea a minim 5000 de locuri de muncă. Doresc să aduc administraţia în faţa cetăţenilor. Banul public va fi ca un butoi de miere, pe care îl voi sigila", a declarat Ion Ştefan.

O altă premieră în PNL Vrancea este legată de faptul că s-a reuşit unificarea conducerilor PNL şi PDL, astfel că primarul din Jariştea, Cătălin Toma, a fost validat preşedinte unic al PNL Vrancea, în vreme ce Cristi Bălosu este preşedintele unic al PNL Focşani. Prim-vicepreşedinte al PNL este Mihai Copaci, directorul Casei Judeţene pentru Asigurări de Sănătate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările