Pensionarii plecaţi în excursie în străinătate cu reprezentanţii Crucea Roşie Vrancea au fost jefuiţi azi – noapte în centrul Bruxelles – ului

Hoţii le-au furat autocarul cu tot cu bagaje şi medicamente. Cei 52 de bătrâni sunt panicaţi pentru că mulţi dintre ei sunt bolnavi şi au nevoie de tratamentele pe care le aveau în bagaje. Bătrânii din Vrancea au fost tâlhăriţi şi la Paris. În urmă cu câteva zile, trei femei din grupul de pensioari au fost atacate în plină stradă în Paris, le-au fost furate mai multe bunuri iar una dintre ele a avut nevoie de îngrijiri medi

Ştiri pe aceeaşi temă

Directoarea filialei Crucea Roşie Vrancea, Rodica Davidean ne-a declarat că bătrânii sunt cazaţi într-un hotel din centrul capitalei belgiene însă sunt speriaţi pentru că s-au trezit dimineaţă fără bagaje. "În timpul nopţii a dispărut autocarul din parcarea hotelului deşi suntem în centrul Bruxelles-ului. Autocarul aparţine firmei de transport din Bucureşti de la care l-am închiriat. Consulul României de aici discută cu noi pentru a stabili împrejurările în care s-a întâmplat incidental. Oamenii sunt cazaţi în hotel acum, dar sunt speriaţi pentru că au rămas fără bagaje dar mai ales fără medicamentele de care au cu toţii nevoie. Mulţi dintre ei sunt bolnavi", ne-a spus Rodica Davidean.

Bătrânii din Vrancea, membri ai Clubului de Seniori din cadrul filialei de Crucea Roșie Vrancea, au fost tâlhăriţi şi la Paris. În urmă cu câteva zile, trei femei din grupul de pensioari au fost atacate în plină stradă în Paris, le-au fost furate mai multe bunuri iar una dintre ele a avut nevoie de îngrijiri medicale întrucât a fost rănită grav. Aceasta a fost trimisă ulterior la un spital din România. Culmea, excursia s-a desfășurat sub sloganul "Paris, un vis posibil!". Sejurul a început pe nouă mai și urma să se încheie pe 23 mai cu ultima locație în Olanda. După ce au rămas fără autocar, bătrânii au rămas în Bruxelles și în această noapte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările