Patru medalii de aur pentru gimnasta Ana Maria Bărbosu la competiţia europeană „Top Gym”

Patru medalii de aur pentru gimnasta Ana Maria Bărbosu la competiţia europeană „Top Gym”

Ana Maria Bărbosu, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului

Colega sa de la lotul naţional, Amalia Puflea, a obţinut local 3 la concursul individual, dar şi medaliile de aur la sol şi argint la sărituri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Campioana europeană absolută la junioare, focşăneanca Ana Maria Bărbosu, a reuşit o nouă performanţă de excepţie la una dintre cele mai importante competiţii europene, "Top Gym", care a avut loc la Charleroi, în Belgia.

Sâmbătă, gimnasta focşăneană a câştigat medalia de aur la individual compus, iar duminică a luat aurul la paralele, bârnă şi cu echipa.

Conform regulamentului competiţiei, o ţară a putut fi reprezentată într-o finală de o singură gimnastă, astfel că cealaltă componentă a echipei României, Alina Puflea, a obţinut aur la sol şi argint la sărituri.

Recent, multipla campioană europeană Ana-Maria Bărbosu a obţinut titlul naţional la paralele şi bârnă (junioare I, nivel 6).

Ana-Maria Bărbosu este componentă a  CSS Focşani, unde este antrenată de profesorii Daniela Trandafir şi Cezar Stoica. Este componentă a ”Programului Ţară, ţară, vrem campioane!”, iniţiat de Marian Bitang şi Octavian Bellu.

Anul trecut, gimnasta a câştigat şase medalii de aur la Campionatele Europene de junioare din Turcia, desfăşurate la Mersin.

Vă mai recomandăm:

Campioana Europeană de junioare la gimnastică, dublă medaliată cu aur la Campionatul Naţional Individual

EXCLUSIV Noua Nadia a gimnasticii româneşti: cum a cucerit Europa şi ce-şi doreşte VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările