FOTO Un nou episod de iarnă în Vrancea. Cum arată Focşaniul îmbrăcat în zăpadă

FOTO Un nou episod de iarnă în Vrancea. Cum arată Focşaniul îmbrăcat în zăpadă

A nins mult la Focşani peste noapte

La Focşani ninge serios din noaptea de vineri spre sâmbătă. Deocamdată, nu sunt drumuri închise din cauza zăpezii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iarna s-a făcut simţită în toate localităţile judeţului, aşa cum au prognozat meteorologii. Şi la Focşani, ninsoarea căzută încă de cu noapte s-a aşezat peste întregul oraş, astfel că, mai ales în parcuri, avem din nou parte de peisaje frumoase, după ce în urmă cu o lună a mai nins odată.

Deşi nu sunt drumuri blocate din cauza zăpezii, conducătorii auto trebuie să ştie că este bine să fie prudenţi la drum.

”Pentru reducerea riscului de implicare în accidente rutiere, le recomandăm şoferilor să nu plece la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi să adopte în general o conduită preventivă la volan, adaptând în permanenţă viteza la condiţiile de trafic şi de drum.”, potrivit poliţiştilor.

Conform meteorologilor, de sâmbătă după-amiază şi până duminică seară, în sudul Moldovei  vor fi precipitaţii mixte şi se va forma polei.

Local, precipitaţiile vor fi importante cantitativ. La munte vor fi precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare şi se va depune strat consistent de zăpadă. Local se vor cumula 25-30 de litri/mp şi izolat 40-50 de litri/mp. Vântul va bate cu putere, în rafale.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările