FOTO Moarte stupidă a unui bărbat care s-a dus să scoată calul din râul în care s-a înecat. A avut aceeaşi soartă

FOTO Moarte stupidă a unui bărbat care s-a dus să scoată calul din râul în care s-a înecat. A avut aceeaşi soartă

Bărbatul a fost scos din apă de pompieri

Bărbatul a fost căutat timp de două ore de pompieri, dar a fost găsit fără suflare după mai bine de 24 de ore de la dispariţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat de 41 de ani, din comuna vrânceană Vulturu s-a înecat în apele râului Putna. El a fost scos din apă, mort, de pompieri, după ce dispariţia sa a fost semnalată încă de vineri.

În fapt, povestea acestei dispariţii începe de joi, când aflat la cosit iarbă pe malul râului Putna, calul s-a depărtat cu tot cu căruţă şi a căzut în apă, înecându-se. A doua zi, omul a revenit la locul evenimentului şi a încercat să scoasă căruţa din apă, dar a avut aceeaşi soartă ca şi calul, înecându-se într-un loc unde apa este considerată mare. 

"Două echipaje din cadrul ISU Vrancea au fost solicitate în sprijin pentru efectuarea operaţiunilor de căutare a unei persoane posibil înecate în râul Putna, pe raza localităţii Vulturu. După aproximativ 2 ore de căutări, echipajele au găsit victima, de sex masculin, în vârstă de aproximativ 41 ani. Se urmează procedura de constatare a decesului", potrivit ISU Vrancea.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările