Evadatul de la Poarta Albă a fost prins în Vrancea

Evadatul de la Poarta Albă a fost prins în Vrancea

Valentin Perdeicu a fost găsit în Vrancea

Acesta a fost găsit de poliţişti pe Drumul European 85, la un filtru în zona Tişiţa. Bărbatul condamnat pentru crimă a evadat dimineaţă de la Penitenciarul Poarta Albă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Valentin Perdeicu, bărbatul de 38 de ani care a evadat dimineaţă de la punctul de lucru la care era repartizat - Avicola S.A din Lumina, judeţul Constanţa, a fost găsit pe raza judeţului Vrancea.

Acesta a fost găsit la un filtru al poliţiei, într-o maşină, pe E85, la Tişiţa. Perdeicu se află acum în custodia poliţiei.

 Puşcăriaşul ispăşea o pedeapsă de 20 ani pentru omor şi făcea parte dintr-un grup de 13 deţinuţi, care executa muncă necalificată, sub supraveghere.

„Persoana privată de libertate executa pedeapsa în regim deschis şi urma să fie analizat în comisia de propuneri pentru liberare condiţionată în luna decembrie 2017“, a declarat comisarul-şef Gabi Botezan, purtătorul de cuvânt al penitenciarului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: