Două femei au găsit o borsetă plină cu bani în drum spre o mănăstire din Vrancea

Două femei au găsit o borsetă plină cu bani în drum spre o mănăstire din Vrancea

Banii şi obiectele au fost pierdute de un bărbat FOTO IPJ Vrancea

Femeile, una asistent medical la Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani şi cealaltă ofiţer în Ministerul Apărării Naţionale augăsit borseta pe marginea unui drum.

Ştiri pe aceeaşi temă

Două femei s-au prezentat în acestă seară la sediul Poliţiei Municipiului Focşani, unde au predat o borsetă  în care se aflau mai multe documente, un telefon mobil, o brăţară şi suma de 11500 de lei.

Cele două femei, asistent medical în cadrul  Spitalului Judeţean Focşani şi ofiţer MAPN Bucureşti, se îndreptau către Mănăstirea Muşunoaiele când au observat o borsetă pe marginea drumului pietruit pe care circulau.

În momentul în care au văzut  că în interior se află o sumă mare de bani, o brăţară din aur, un telefon mobil, un portofel cu documente şi carduri bancare, nu au stat pe gânduri şi au predat poliţiştilor focşăneni toate bunurile găsite, care au demarat imediat verificările.

În scurt timp, pe baza informaţiilor obţinute, poliţiştii au identificat proprietarul borsetei, un bărbat, de 54 de ani, din Mărăşeşti, care o pierduse după ce oprise în acea zonă pentru a tracta un autoturism.

Borseta, cu toate bunurile din interior, a fost restituită, ulterior, proprietarului.

"Le felicităm pe doamnele Cioacătă Cristina Gianina şi Mandeş Claudiţa pentru gestul civic şi corect pe care l-au făcut fără ezitare! O societate civilizată şi o comunitate responsabilă se construiesc prin astfel de oameni demni de respect, pentru care respectarea legii şi a propriilor valori primează", potrivit IPJ Vrancea.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările