Directorul CUP Focşani, Gheorghe Vasilescu, cel mai mare salariu de manager la stat: 3.500 de euro pe lună

Directorul CUP Focşani, Gheorghe Vasilescu, cel mai mare salariu de manager la stat: 3.500 de euro pe lună

Marian Oprişan pare invidios pe salariul "subalternului" său, Gheorghe Vasilescu

Managerul regiei de apă-canal a încasat anul trecut din salarii 186.388 de lei şi a pus economii în bancă în sumă de 80.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cum o fi să câştigi din salarii 3500 de euro pe lună? E o întrebare la care puţini oameni din Focşani ar putea răspunde, iar unul dintre ei e manager de stat.

Este vorba de Gheorghe Vasilescu, directorul Companiei de Utilităţi Publice, unitate la care Consiliul Judeţean Vrancea este acţionar majoritar.

Gheorghe Vasilescu a avut venituri anul trecut din salarii în sumă de 186.388 de lei, adică a câştigat în medie 15.532 de lei, ceea ce  înseamnă 3500 de euro pe lună. Oficial, pe hârtie, salariul directorului CUP a fost de 9800 de lei pe lună, însă şi-a dublat veniturile din diferitele adaosuri salariale din activitatea de la CUP.

Este posibil ca în anul 2013 Gheorghe Vasilescu să obţine mai mulţi mabi din salarii, după ce în consiliul de administraţie al societăţii s-a hotărât majorarea salariului acestuia de la 9800 de lei la 11.785 de lei, fără sporuri.

Spre comparaţie, soţia sa, care este tot angajată la CUP, a câştigat doar 27.000 de lei în tot anul 2012, iar salariile directorului economic şi celui tehnic s-au ridicat în jurul valorii de 60.000 de lei pe an.

Directorul CUP este un om econom, din moment ce anul trecut a reuşit să pună deoparte în conturile bancare 79.523 de lei. Acesta mai are economii care însumează aproximativ 90.000 de euro, dar şi investiţii financiare de 10.000 de euro.

Totodată, a împrumutat o persoană cu 15.000 de euro. Gheorghe Vasilescu are trei case, deţine un spaţiu comercial şi un teren, mai are în proprietate un autoturism VW Jetta şi nu are împrumuturi la bănci.

Mai puteţi citi:

Consiliul Judeţean încearcă din nou să preia Compania de Utilităţi Publice de la Primăria Focşani

Fostul purtător de cuvânt al Consiliului Judeţean Vrancea, doi iepuri dintr-o lovitură

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările