Clădirea Galeriilor de Artă din Focşani va fi reabilitată cu bani europeni

Clădirea Galeriilor de Artă din Focşani va fi reabilitată cu bani europeni

Galeriile de Artă

Consiliul Judeţean Vrancea va reabilita în următorii ani încă o clădire din municipiul Focşani în cadrul unui proiect finanţat din fonduri europene.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri a fost semnat contractul de finanţare pentru proiectul intitulat „Reabilitare energetică şi lucrări conexe Galeriile de Artă”.

Valoarea totală a contractului este de 1.350.391,28 lei lei (285.494 euro), din care finanţarea nerambursabilă pentru implementarea proiectului, din fonduri europene este de 1.273.561,10 lei lei (269.251 euro), ceea ce reprezintă 98% din valoarea totală eligibilă aprobată. Proiectul este finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020,.

Practic, la imobil se vor efectua lucrări de intervenţie cu scopul termoizolării clădirii, modernizării instalaţiei de preparare şi distribuire a agentului termic şi a apei menajere, instalarea sistemelor de climatizare, modernizarea instalaţiei de iluminat, inclusiv utilizarea de surse regenerabile pentru asigurarea necesarului de energie, precum şi alte lucrări conexe.

Perioada de implementare a proiectului este de 23 de luni, 1 iunie 2019 – 30 aprilie 2021. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările