Cele mai frumoase vitrine de sărbători, premiate de municipalitatea din Focşani cu scutiri de impozite

Cele mai frumoase vitrine de sărbători, premiate de municipalitatea din Focşani cu scutiri de impozite

Vitrina câştigătoare de anul trecut

Concursul lansat de municipalitate se adresează operatorilor economici din toate cartierele oraşului, de facilităţi importante urmând să beneficieze câştigătorii acestei iniţiative care are legătură cu cerebrarea Crăciunului.

Primăria Municipiului Focşani lansează vineri, 10 dcembrie, cea de-a treia ediţie a concursului "Vitrine de Crăciun".

Concursul se adresează operatorilor economici şi va fi derulat în perioada 10 decembrie 2021 - 24 ianuarie 2022.

Astfel, în perioada 10-22 decembrie 2021, agenţii economici se pot înscrie în competiţia care le aduce premii importante, completând formularul de concurs.

Premiile, care pot fi obţinute de către agenţii economici, constau într-o sumă echivalentă cu un procent din impozitul aferent clădirii spaţiului comercial, stabilit la nivelul anului ulterior desfăşurării concursului.

Câştigătorul locului I va primi suma echivalentă cu impozitul aferent clădirii pentru anul următor, în procent de 100%, dar nu mai mult de 10.000 lei. Locul al II-lea este premiat cu suma echivalentă cu impozitul aferent clădirii pentru anul următor, în procent de 75%, dar nu mai mult de 7.500 lei iar locul al III-lea va primi suma echivalentă cu impozitul aferent clădirii pentru anul următor, în procent de 50%, dar nu mai mult de 5.000 lei.

Concursul se desfăşoară pe şase zone din Municipiul Focşani, respectiv Centru, Obor, Est, Vest, Sud şi Cartierul Mândreşti, iar în total se vor acorda 18 premii.

Agenţii economici care doresc să se înscrie la concurs trebuiesă completeze, în perioada 10-22 decembrie 2021, formularul on-line şi vor ataşa la formularul de înscriere şi 3 fotografii color cu spaţiul pavoazat.

Se pot înscrie şi agenţii economici care nu completează formularul on-line! Aceştia pot depune la Registratura Primăriei Municipiului Focşani cele 3 fotografii, în format print pe hârtie (A4) alături de formularul de înscriere.

Ce obligaţii au concurenţii

Pentru a fi câştigători, concurenţii au obligaţia să respecte prevederile Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Focşani nr. 510 din 31.10.2019 privind aprobarea regulamentului privind desfăşurarea unui concurs public pentru pavoazarea cu ornamente luminoase adecvate a vitrinelor şi a spaţiilor din incintă de către operatorii economici din Municipiul Focşani. HCL nr. 510. 

Înscriererea şi participarea la Concurs nu presupun perceperea de costuri sau taxe de participare către 

Începând cu data de 23 decembrie 2021, fotografiile cu vitrinele împodobite vor fi postate pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Focşani, într-un format unitar, pentru a fi votate de cetăţeni.

Votul în social media va fi deschis până în data de 15 ianuarie 2022, ora 24.00. Vor fi jurizate doar spaţiile pavoazate, juriul concursului urmând să analizeze şi să puncteze următoarele criterii:
 relevanţa pentru perioada sărbătorilor (0 - 25 puncte); impact vizual/design atractiv (0 - 25 puncte); originalitate (0 - 25 puncte); cromatică (cel mult 3 culori) (0 - 25 puncte).

Cele patru criterii vor avea o pondere egală în evaluarea fiecărei lucrări de către juriu, oricare dintre criterii putând fi notat cu o valoare între 0-25 puncte. Câştigătorul va fi ales în proporţie de 75% de către juriu şi 25% din votul publicului. Comunicarea câştigătorilor va fi făcută în data de 24 ianuarie 2022.

Vă mai recomandăm:

Vitrinele magazinelor din Focşani, împodobite şi luminate obligatoriu de Crăciun şi de Paşte. Ce concurs le propune primăria agenţilor economici

Municipalitatea a premiat cea mai spectaculoasă vitrină din Focşani din perioada Crăciunului

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările