Catedrala Ortodoxă renunţă la casa de prăznuire pentru WC-uri. Preotul paroh: "Fluxul mare de credincioşi reclamă în mod imperios existenţa unor toalete"

Catedrala Ortodoxă renunţă la casa de prăznuire pentru WC-uri. Preotul paroh:

Punctul termic va fi transformat în toalete

Toaletele ar urma să să fie amenajate în incinta unui punt termic dezafectat, atribuit în mod gratuit de Primăria Focşani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aleşii locali focşăneni ar urma să voteze în şedinţa Consiliului Local de joi, 27 februarie, un proiect care prevede printre altele schimbarea destinaţiei Punctului Termic 19, dezafectat de mai mult timp.

Acest spaţiu a fost încredinţat în folosinţă gratuită Catedralei Ortodoxe, acum aproape doi ani, pentru a amenaja acolo o casă de prăznuire. Preotul paroh spune însă că în momentul de faţă mult mai necesare sunt nişte grupuri sanitare, întrucât credincioşii vin în număr mare la evenimentele religioase.

“Având în vedere faptul că la acest moment Catedrala este funcţională şi fluxul mare de credincioşi care participă în duminici şi sărbători la Sfintele slujbe reclamă în mod imperios necesar existenţa unor toalete care să-l deservească, vă rugăm a supune atenţiei Consiliului Local Focşani în proxima şedinţă să aprobe schimbarea destinaţiei în grupuri sanitare pentru bărbaţi, femei şi separat pentru persoane cu dizabilităţi, precum şi a unui spaţiu tehnic pentru materialele de curăţenie”, scrie în adresa trimisă primarului de preotul paroh Florentin Răuţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: