Bătrână, salvată pe braţe de poliţişti din apa de un metru care i-a inundat casa. Femeia dormea

Bătrână, salvată pe braţe de poliţişti din apa de un metru care i-a inundat casa. Femeia dormea

Poliţiştii au intervenit să o salveze pe bătrână

Bătrâna se află momentan în siguranţă, la o familie din vecinătate, casa ei nemaiputând fi locuită deocamdată, din cauza puhoiului de apă care a pătruns şi în interior.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică dimineaţă, aproape de zorii zilei, un echipaj de poliţie al Secţiei 1 Poliţie Rurală Goleşti a intervenit în comuna Bilieşti, acolo unde, o femeie în vârstă de 82 de ani, se afla în locuinţa inundată.

Unul dintre poliţiştii aflaţi în serviciu pe timpul nopţii a fost şeful de post al comunei Bilieşti care, cunoscând faptul că femeia locuia singura, a mers să verifice situaţia în care se află aceasta.

"Echipajul de poliţie  a constatat că atât în curtea locuinţei cât şi în interiorul acesteia cantitatea de precipitaţii acumulată atingea circa 100 cm, femeia aflându-se, astfel, într-o reală situaţie de pericol. Imediat, au pătruns în interior, unde au găsit femeia în vârstă de 82 de ani, dormind. Doamna Profira a fost evacuată, pe braţe, de către cei doi poliţişti şi ulterior a fost condusă la o familie din vecinătate, unde este în siguranţă" potrivit IPJ Vrancea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările