30 de utilaje de deszăpezire intervin pe drumurile judeţene din Vrancea. Autorităţile spun că nu există blocaje

30 de utilaje de deszăpezire intervin pe drumurile judeţene din Vrancea. Autorităţile spun că nu există blocaje

Niciun drum juţeţean nu este blocat

Ninsoarea care s-a pornit în noaptea de duminică spre luni nu a creat probleme deosebite în circulaţia rutieră din judeţul Vrancea. Administratorul drumurilor, Consiliul Judeţea, spune că se intervine permanent.

În judeţul Vrancea, se circulă în condiţii de iarnă, fără blocaje, pe toată reţeaua de drumuri judeţene.

"Potrivit informaţiilor furnizate de firma care se ocupă de deszăpezirea drumurilor judeţene, până la ora 12:00 s-a intervenit astăzi pe reţeaua de drumuri judeţene, cu următoarele utilaje: 20 sărăriţe, 2 gredere, 3 tractoare, 4 încărcătoare frontale cu cupă şi 1 buldoexcavator. De asemenea, s-au împrăştiat 500 tone de material antiderapant. Se intervine în permanenţă, pentru a se asigura un trafic în condiţii de siguranţă", potrivit Consiliului Judeţean Vrancea.

Serviciile de combatere a poleiului şi deszăpezire pe drumurile judeţene din Vrancea au fost încredinţate Asocierii SC Sotirex SRL şi SC Roman Impex Prest SRL, aparţinând fostului deputat PSD, Victor Roman.

Vă mai recomandăm:

Cum a plătit Consiliul Judeţean Vrancea peste 600.000 de lei la deszăpezire pentru servicii nereale. Aproape 2.000 de ore de aşa-zisă activitate nu apar în acte

Cât va costa deszăpezirea pe drumurile judeţene după ce Consiliul Judeţean Vrancea a negociat cu firma care va presta acest serviciu

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările