VIDEO Poliţiştii au confiscat 86 de litri de substanţe toxice

VIDEO Poliţiştii au confiscat 86 de litri de substanţe toxice

86 de litri de produse de protecţia plantelor au fost ridicaţi în urma unor percheziţii

Oamenii legii au ridicat în această dimineaţă 86 litri produse de protecţia plantelor (erbicid şi fungicid) ce erau preambalate, de către societatea comercială vizată de anchetatori, fără a avea acceptul firmelor producătoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Au avut loc cinci percheziţii domiciliare în Craiova la punctele de lucru ale unei societăţi comerciale, iar în cauză exista deja un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ”punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marca înregistrată pentru produse identice sau similare”.

VIDEO


Au fost ridicaţi 86 litri produse de protecţia plantelor (erbicid şi fungicid) ce erau preambalate, de către societatea comercială vizată de anchetatori, fără a avea acceptul firmelor producătoare.

Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea in circulatie a unui produs purtand o marca identică sau similară cu o marca înregistrată pentru produse identice sau similare, infracţiune prevăzută de Legea 84/1998 privind mărcile si indicaţiile geografice.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările