Un ţigan fără permis, oprit cu focuri de armă de poliţişti

Un ţigan fără permis, oprit cu focuri de armă de poliţişti

Oamenii legii au fost nevoiţi să folosească arma din dotare

Urmărire tensionată, în comuna Catane, din judeţul Dolj. Oamenii legii au tras cu pistolul, ca să oprească un ţigan care s-a urcat la volanul maşinii fără a poseda permis de conducere.

Nu se ajungea la focuri de armă, dacă şoferul care conducea un BMW nu demara în trombă. „Oamenii legii ştiau că bărbatul de 24 de ani nu deţine permis de conducere întrucât în cursul zilei de vineri fusese, deasemenea, depistat conducând acelaşi autoturism în comuna Catane, ocazie cu care poliţiştii îi întocmiseră dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere. Poliţiştii i-au făcut conducătorului auto semnal regulamentar de oprire, însă acesta nu s-a conformat şi a continuat drumul în direcţia comunei Negoi“, a spus Amelia Barbu, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Alin Iorgu, în vârstă de 24 de ani, din comuna doljeană Catane, din cauza vitezei excesive cu care se deplasa a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă, intrând într-un şanţ de colectare a apei, apoi a intrat în coliziune cu un copac, după care s-a răsturnat.

Bărbatul a încercat să fugă pentru a nu fi tras la răspundere, iar poliţiştii au fost nevoiţi să facă uz de arma din dotare şi au tras două focuri în plan vertical. La faţa locului s-au strâns imediat rudele şoferului care au făcut un adevărat scandal.

Oamenii legii i-au întocmit doljeanului dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările