Strigătul mamei Alexandrei înainte de judecarea cererii de strămutare: „Dincă, moş nemernic, să arzi în chinuri!“

Strigătul mamei Alexandrei înainte de judecarea cererii de strămutare: „Dincă, moş nemernic, să arzi în chinuri!“

Alexandra Măceşanu, ultima fotografie alături de părinţii săi FOTO Facebook / Teodoriţa Măceşanu

Curtea de Apel Craiova va hotărî marţi, 18 februarie, unde se va judeca dosarul Caracal. Părinţii Alexandrei au cerut strămutarea procesului de la Slatina. Tudoriţa Măceşanu a răbufnit pentru prima dată şi nu i-a mai spus celui suspectat că i-a ucis copilul „domnul Dincă“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Familia Măceşanu a depus cererea de strămutare la câteva zile după ce procurorii DIICOT au finalizat rechizitoriul şi au trimis dosarul Caracal spre judecare la Tribunalul Judeţean Olt. Părinţii Alexandrei nu vor, însă, ca magistraţii din Slatina să se pronunţe în cazul fiicei lor pentru că nu mai au încredere în autorităţile oltene.

„Ne-am deplasat la Tribunalul Olt pentru a depune două cereri, una de strămutare a acestui dosar (...) şi am solicitat strămutarea acestei cauze, pentru ca acest complet de judecată să nu fie afectat de părtinire privind modalitatea justă în care ar trebui să se efectueze cercetarea judecătorească. Este de notorietate şi ştim cu toţii nivelul la care s-a conlucrat în acest judeţ, în care poliţiştii prieteni cu lumea interlopă ar putea să implice cumva judecătorii şi să avem suspiciuni rezonabile cu privire la imparţialitatea lor“, a declarat Aurel Moldovan, avocatul familiei.

Tudoriţa Măceşanu, mama Alexandrei, spune că a ajuns la capatul puterilor. „Aştept să văd ce vor hotărî magistraţii de la Craiova. Nu mai pot, am ajuns la capătul răbdării. Până acum am vorbit frumos, dar nu mai pot. Dincă, moş nemernic, să arzi în chinuri. Eşti un nenorocit. Ne-ai distrus viaţa!“, a spus plină de furie femeia în ziua în care ea şi mama Luizei Melencu au hotărât să strângă din faţa casei lui Dincă toate lumânările şi coroanele şi să le dea foc. „Fetele noastre nu sunt moarte, sunt răpite“, continuă să spună cele două mame.

Gheorghe Dincă este acuzat că le-a ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu în locuinţa sa din Caracal şi a fost trimis în judecată de către procurorii DIICOT pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat şi profanare de cadavre.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările