Scenariu de film în Craiova. O femeie şi-a jefuit propria casă, iar apoi şi-a şantajat familia

Scenariu de film în Craiova. O femeie şi-a jefuit propria casă, iar apoi şi-a şantajat familia

Oamenii legii au stabilit că femeia de 47 de anişi-a jefuit propria locuinţă Foto: tvpartener.worldpress.com

O femeie în vârstă de 47 de ani, din Craiova, şi-a jefuit anul trecut propria casă, iar apoi şi-a şantajat soţul. Acum este cercetată pentru comiterea infracţiunii de furt calificat şi inducerea în eroare a organelor judiciare.

Femeia a furat anul trecut din locuinţă suma de 30.000 de lei după care a început să îi dea telefoane soţului de ameninţare. A folosit un număr de telefon necunoscut de soţ, l-a şantajat pe acesta prin mesaje telefonice, ameninţându-l din postura de persoană necunoscută că „dacă va reclama respectiva faptă de furt la poliţie, vor avea de suferit membrii familiei“, a spus Alin apostol, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Anul trecut în luna septembrie o tânără de 20 de ani a anunţat că cineva a intrat în casa părinţilor ei, a răvăşit toate lucrurile şi a furat suma de 30.000 de lei. 

Poliţiştii Secţiei 5 Craiova au stabilit în urma anchetei că femeia de 47 de ani este autoarea furtului. 

Femeia care şi-a jefuit propria locuinţă este cercetată acum de furt calificat şi inducerea în eroare a organelor judiciare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: