Micii fermieri din Dolj nu sunt de acord cu impozitul forfetar ''Taxele impuse de stat sunt pe cale să ne condamne la faliment''

Micii fermieri din Dolj nu sunt de acord cu impozitul forfetar ''Taxele impuse de stat sunt pe cale să ne condamne la faliment''

Oamenii susţin că nu sunt de acord cu introducerea impozitului forfetar

Ţăranii au declarat că au ajuns să aibă taxe peste taxe, iar în cel mai scurt timp nu vor mai putea să îşi muncească terenul. Oamneii nu sunt de acord cu introducerea impozitului forfetar.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Ion Cercel, din comuna doljeană Drănic, munceşte trei hectare de teren. Bărbatul a aflat că cei de la guvenare vor să introducă acum şi impozit forfetar pentru micii agricultori ''O să las pământul să îl muncescă cine vrea. Eu nu o să am bani să plătesc astfel de dări. Am acasă o familie de întreţinute. Pe noi micii agricultori nimeni nu ne întreabă dacă avem profit, dar în schimb cei de la guvernare vor să ne pună biruri cât mai mari pe absolut tot. Taxele impuse de stat sunt pe cale să ne condamne la faliment'', a spus supărat agricultorul.  
 
Impozitul forfetar s-ar putea aproba la pachet cu bugetul pentru 2013. Micii agricultori au mai declarat că în mediul rural nu există locuri de muncă, iar majoritatea oamenilor au câte două, trei hectare de teren pe care le muncesc. „Ne-au promis reducerea impozitului cu 6%, ne-au promis absorbţia fondurilor 100%, am primit garanţii că vom primii subvenţii la motorină, însă văd că ideea este cu totul şi ci totul alta, aceea de pune biruri pe micii fermieri. Eu nu sunt de acord cu impozitul forfetar. Asemenea măsuri fiscale îi vor distruge pe agricultorii care au şi ei trei, patru hectare de teren”, a spus Constantin Iancu, preşedintele Asociaţiei Producătorilor din Dolj.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările