VIDEO Imagini de la finalul piesei de teatru după care Florin Busuioc a făcut infarct

VIDEO Imagini de la finalul piesei de teatru după care Florin Busuioc a făcut infarct

Un spectator al piesei de teatru în care a jucat marţi seară Florin Busuioc a filmat finalul spectacolului după care actorul a făcut infarct.

UPDATE Actorul Florin Busuioc urmează să fie transferat la Bucureşti, la spitalul Fundeni, în cursul zilei de miercuri, cu un elicopter SMURD.

STIREA INITIALA

Florin Busuioc apare în imagini ieşind cu colegii din culise, pentru a primi aplauzele spectatorilor. La puţin timp după aceea, actorul şi-a anunţat partenerii de scenă că nu se simte bine. 

Sursa video Facebook Manuel Dumitru Dogaru 

Busu a suferit un infarct miocardic marţi, 6 noiembrie, în jurul orei 21.30, după ce ieşise de pe scenă. Medicii de la SMURD au reuşit să-l resusciteze la Filarmonica din Craiova, acolo unde i s-a făcut rău. Actorul jucase într-o piesă de teatru, iar la finalul spectacolului a spus că nu poate să mai respire. A vrut să meargă afară, să ia o gură de aer, dar nu a reuşit. S-a aşezat pe un scaun şi s-a prăbuşit. Imediat colegii au sunat la 112. Şase apeluri s-au dat, unul după altul. 

Ce spune medicul care l-a operat pe Florin Busuioc despre starea actorului: Nu este conştient. Transferul la Bucureşti este riscant.

citeste totul despre: