Detalii înspăimântătoare în cazul fetei care a fost găsită moartă în Parcul Poporului din Craiova: trupul nu mai avea capul şi un picior

O elevă de 17 ani, din comuna doljeană Goieşti, a fost găsită moartă pe data de 15 august, într-un parc din Craiova. Rudele Alexandrei Goghez cred că a fost violată şi ucisă cu sânge rece. Tânăra dispăruse de acasă în urmă cu două săptămâni.

Alexandra avea 17 ani şi era elevă la Colgegiul „Gheorghe Chiţu“ din Craiova, iar pe perioada vacanţei se angajase la o terasă din Parcul „Nicolae Romanescu“ din Craiova. Tânăra a plecat pe data de 27 iulie de la serviciul aproape de miezul nopţii, dar nu a mai ajuns acasă. Părinţii au anunţat imediat poliţia şi au postat pe pagina de Facebook a adolesecentei următorul mesaj: „Vă rog din suflet persoanele care aţi văzut-o pe Alexandra în dată de 28.07.2015 în jurul orei 23:50 în zona parcului Nicolae Romanescu vă rog lăsaţi un mesaj pe chat sau pe numărul ei de telefon .. Va roggggggggg. Orice informaţie cât de mică e utilă“.

Dosar pentru moarte suspectă

Cadavrul tinerei a fost descoperit în weekendul trecut, în Parcul Poporului din Craiova, într-o zonă cu vegetaţie înaltă de un bărbat care trecea prin zonă şi a sunat imediat la Poliţie. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au deschis o anchetă pentru moarte suspectă, iar acum încearcă să stabilească în ce împrejurări a murit Alexandra. Surse din cadrul anchetei au precizat că sunt în luate în calcul toate variantele. Momentan s-a stabilit că trupul elevei a fost devorat de câini, iar atunci când a fost descoperită lipseau capul şi un picior. Rezultatul necropsiei va arăta dacă a fost ucisă.

Locul unde a fost descoperit cadavrul

Apropiaţii Alexandrei sunt convinşi că a fost ucisă cu sânge rece. „Alexandra era o fată mereu cu zâmbetul pe buze, însă foarte discretă când venea vorba despre viaţa personală. Nici măcar nu ne-a spus că s-a angajat pe perioada verii la o terasă în parc. Eu bănuiesc că avea un prieten, dar nu l-am văzut niciodată. Ultima dată am vorbit cu ea cu câteva zile înainte să fie dată dispărută de familie. Nu mi-a spus niciodată că are probleme. Nu îmi vine să cred că a murit. Toate lumea crede că a fost omorâtă“, a povestit Mitroi Rafaela (foto jos), o prietenă a tinerei.Colegii de la locul de muncă au povestit că Alexandra era o fire retrasă şi nu vorbea cu nimeni, iar majoritatea timpului şi-o petrecea discutând la telefon. În seara când a dispărut nu a plecat pe aleea principală a parcului şi a mers prin spatele terasei unde există o zonă neiluminată şi greu de accesat.


Părinţii fetei. FOTO: ANDREEA MITRACHE

Părinţii au venit ieri (17 august) la morga spitalului Filantropia din Craiova să ridice trupul Alexandrei. Sfâşiaţi de durere, nu au vrut să facă declaraţii cu privire la acest eveniment. Anchetatorii au mai precizat că au fost prelevate probe din ţesut, iar rezultatele analizelor vor fi gata în aproximativ două săptămâni.

Prietenii elevi ucise în parcul Nicolae Romanescu au postat pe contul de Facebook sute de mesaje: „Scumpa mea Dumnezeu să te odihnească în pace, iar cei ce au făcut asta nu o să scape nepedepsiţi. Poate că nu o să fie pedepsiţi de cei ca noi, dar Dumnezeu sigur nu doarme…“