Craiova: Magistraţii Tribunalului Bucureşti nu vor să îl lase pe Iustin Covei liber

Craiova: Magistraţii Tribunalului Bucureşti nu vor să îl lase pe Iustin Covei liber

Iustin Covei spune că totul este o înscenare şi că este nevinovat

Beizadeaua Craiovei a fost arestat pe data de 17 septembrie 2009 şi este acuzat pentru constituirea unui grup infracţional organizat, deţinere de echipamente în vederea falsificării instrumentelor de plată electronică şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tot atunci alte 13 persoane au ajuns în spatele gratiilor. Avocaţii lui Iustin Covei încearcă de atunci să convingă magistraţii să îl elibereze, însă fără sorţi de izbândă. Tânărul a fost implicat de-a lungul anilor în mai multe sacndaluri, dar de fiecare dată a scăpat basma curată. Iustin Covei era unul din capii reţelei de falsificatori de carduri. A fost surprins de camerele de supraveghere chiar în timp ce scotea bani fraudulos de la un bancomat. Falsificatorii sunt acuzaţi că ar fi sustras din conturi peste 20 de milioane de euro.

În momentul în care Iustin Covei a fost luat pe sus de mascaţi din locuinţa bunicilor a declarat un singur lucru: „În casă am un laborator de făcut prăjituri “

Dacă va fi găsit vinovat Iustin Covei riscă să îşi petreacă următorii şapte ani în spatele gratiilor. Toate dosarele penale în care a fost acuzat au fost închise, iar magistraţii au decis neânceperea urmăririi penale. Toată lumea a vorbit atunci că Iustin Covei a reuşit să scape de toate problemele pe care le avea cu ajutorul tatălui, care este judecător la Secţia Civilă a Curţii de Apel Craiova.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările